Kaller: E-post:

Naken massasje nye lek blad


naken massasje nye lek blad

Dere har hørt om nudister, ikke sant? I smug hadde han kikket på et blad som het Cocktail og som viste bilder av vakre kvinner i stramtsittende, små badedrakter bikini, het det visst. Arild nikket, han var rød i ansiktet av spenning. Så jeg er akkurat i rette humør til å hjelpe deg med behandlingen av disse to pasientene dine, Carina! Så tar jeg den deilige pikken din sånn aaaaaahhhhhh, der er den på plass, ja! Guttene falt inn bak henne og kikket forlegent, men lystent, på den nakne, vuggende bakdelen hennes. Tenkte de begge, og kvakk til da hun plutselig lente seg frem og ga først Ole-Petter, deretter Arild, et kyss på munnen. Litt mer av det, så ville han komme til å sprute ned i ullteppet hennes.

Ja, og og kjæle og suge på de de flotte puppene dine! Han skjønte at han godt kunne ta i litt, og snart knadde og eltet han de glatte, følsomme knoppene hennes så godt han kunne med de ivrige guttenevene sine. Hvisket han så lavt han bare kunne og la en finger på leppene. Et kyss kunne jeg vel alltids spandere! Splitter pine naken, kamerat! Først da hun tok et skritt tilbake, kikket hun ned på den seige, fuktige stripen av sperma som rant sakte nedover mot den forbausende lille, mørkerøde dusken hennes.

Vi tre kan dele de to flaskene for dere behøver ikke gå med en gang, vel? Å, hei, Arild og og Ole-Petter! Det lekte et lite smil om leppene hennes da hun hørte ham sukke, både fornøyd og antagelig med stigende opphisselse. Den unge lærerinnen var åpenbart ikke fullt så ivrig nudist som sin yppige venninne. Smilte Carina igjen du verden, for et nydelig smil den damen har!

Vi må være så stille som mulig! Så han kysset og slikket og sugde seg fra det ene brystet til det andre og ble belønnet med små, kjælne stønn fra den kåte kvinnen over ham. U- unnskyld, altså om forlatelse! Vel nede kikket han nøye rundt seg for å se om det var mulig å ta seg frem gjennom krattskogen til baksiden av hytten. Han hadde nok prøvd seg litt med tungekyss, men det hadde vært med knisende småjenter på ni-ti år som syntes det var stor stas å bli kysset av en stor gutt.

Med ett fikk han fart på seg. Ja, smilte frøken Almqvist, nå kan du overta, Carina, for jeg må dessverre løpe. Da hadde de fått noen klossete småjentekyss og hadde fått lov å kjæle med to småjentefitter riktignok utenpå trusene. Og Carina var mer enn villig. Langsomt og forsiktig kravlet de under den tette granbusken og reiste seg nølende opp. For to dager siden, mens Arild var på bytur med foreldrene sine, hadde han tatt en sykkeltur alene. Den rødhårede kvinnen smilte litt underfundig, så gikk hun og hentet vesken sin, mens begge guttene stirret lystent på den runde, velskapte enden, som var endel større enn den til «frøken».

Hun var fast bestemt på å få den i form igjen. Ikke før. Heller ikke pikken hans var fullt så stiv lenger. Og som den flinke læreren hun var, lærte hun dem et nytt «sengetriks». Men guttene var åpenbart mindreårige ihvertfall litt   kunne hun forsvare å?

..

Og nå synes jeg ihvertfall vi kan være dus! Renate bråvåknet og skrek opp.   da krampene tok over, og de pulserende fittemusklene sørget for at også Ole Petter kom med et langtrukkent aaaaaaahhhhhhhhh! Hikstet Arild, men det virket ikke som om den unge kvinnen hadde noe imot det tvertimot fortsatte hun med de ivrige tungeøvelsene sine helt til Arild hikstet til, det rykket i de litt lubne hoftene hans, det føltes som om han kjørte kukken langt ned. Til sin glede kjente han at hun ikke kjempet altfor hardt imot, hun lå nå i en helt hjelpeløs stilling trodde han ihvertfall men det var tydelig at hun nøt den, for hoftene hennes arbeidet ivrig og rytmisk mot ham, og han kunne. Nå må vi være ekstra stille! Brystvortene var rosa og svulmende, og rent impulsivt strakte han ansiktet frem og sugde en av dem inn i munnen.

Vel, jeg er nudist, jeg vokste opp som nudist, hele familien min og mange av venninnene mine er nudister, og det er ikke det spor farlig. Ole Petter smilte at han var enig, deretter listet begge seg over den grønne gressbakken og knelte ved siden av teppet hun. Kom, så går vi og dusjer! Skyndsomt flyttet han seg et par meter, slik at han ikke lenger kunne se åpningen i løvverket. Brystene var omtrent appelsinstore og pekte rett ut, som på en veltrent femtenåring. . Hikstet han, mens hendene hans hadde vanskelig for å bestemme seg for hva de skulle kjæle med fulle, faste og dansende bryster eller like fulle, faste og vrikkende rumpeballer. Men duften fra det opphissede kvinnekjønnet overdøvet eventuelle andre dufter som måtte finnes der, dessuten var han selv så kåt at han ble engstelig for å sprute for tidlig enda en gang. Den unge, slanke gymlærerinnen hadde slynget de smekre bena rundt livet hans, mens svetten drev av unggutten der han pumpet det siste han hadde inn i den kåte, grådige unge kvinnen. Svetten perlet på pannen til begge guttene. Men hun hadde masse hår på musa!

Nå var det hans tur. Det vil jeg ikke tenke over et sekund heller! Jeg lover å ikke bite! Tenkte han, og dermed kløp han de følsomme knoppene ikke så hardt han kunne, men slik at han mente de måtte gjøre ihvertfall litt vondt. Ole Petter ristet bestemt på hodet. Særlig da han kjente at hun lukket et par sugende lepper om den slanke, stive pikken hans og hvirvlet tungespissen rundt og rundt den følsomme knoppen. Kom her, så slipper dere å bli opprispet og ødelegge klærne deres! Begge så forskrekket på henne. Og hvis bare ETT av de småkrypene finner riktig vei, så er du kanskje pappa om ni måneder! Begge husket tydelig turnoppvisningen hun hadde gitt til juleavslutningen året før.

En blir sulten av å knulle! Men Arild lurte på hvem som hadde tatt det flotte bildet? Hun forestilte seg at Ole-Petter nå lå med en bankende ståpikk og en full ladning som bare ventet på å bli skutt inn i en dryppende våt kvinnespalte for eksempel hennes egen! Og du som var i gang med å gjøre en så god jobb også! Instruerte hun Arild, som lydig gjorde som hun sa, deretter la hun seg over kroppen hans. . Ole-Petters var litt større, hadde hun lagt merke til, litt tykkere og kanskje litt lengre, men akkurat det var litt vanskelig å avgjøre. Litt nølende fulgte de etter henne inn på kjøkkenet, der hun åpnet kjøleskapet og tok frem to flasker Solo. Men da de kom tilbake dagen etter, var det ingen som svarte da de banket forsiktig på døren. Hun pisser på meg!

Det det er da jeg som som skal takke! Ansiktet, den rustrøde hårmanken og de deilige brystene! Lettelsen var godt synlig i det rødmende gutteansiktet.       Så det er derfor du har tatt med deg hekkesaks og kniv, altså? Det var rent så de fikk vann i munnen bare ved tanken på å ta på den, kanskje til og med legge kinnet mot de faste, glatte rundingene og kjæle med dem! Det kriblet stadig sterkere i underlivet hennes, og hun kjente at brystvortene sto stive og svulmende.

Akkurat det var ikke guttene så sikre på, akkurat tvertimot! Det var også det eneste hun hadde på seg, og det var tydelig at hun sov. Det sang for ørene hans av det stramme grepet fra de silkemyke lårene, pikken hans, som nettopp hadde sprutet i munnen hennes i munnen til frøken Almqvist! Lårene og gjorde sitt beste for å stimulere den våte fittesprekken til «frøken» som fra høsten av ikke lenger var hans eller Arilds lærer noe mere. Hun var nydelig gyllenbrun over hele kroppen, til og med de fyldige, men faste og runde rumpeballene var av samme farge. Arild gispet høyt av forskrekkelse, tok et skritt frem og gned febrilsk fuktigheten bort med hånden. Begge guttene deltok ivrig i den nye leken. Nå legger du deg på ryggen sånn!

Gratis telefonsex rune rudberg nakenbilder

Det gikk langsomt, og helt stille var det umulig å bevege seg, for av og til knakk det i en liten tørrkvist og raslet i noen små grener. Og da han fant klitorisknoppen, jamret hun høyt av nytelse og spente hoftene mot fingeren hans det var som om han lærte noe nytt hvert eneste sekund! Det var en uskyldens tid for de fleste ungdommer, kunnskapene om sex var få og mangelfulle men også dengang fantes det mennesker som hadde et fritt og avslappet syn på kropp, nakenhet og seksualliv. Men det alle de eldre guttene husket best, var de lange, hissende sekundene med håndstående spagat! Forsikret Ole-Petter med dempet stemme.

Nakende operere kjønnslepper

De to guttene fikk ganske ulike førsteopplevelser, for Arild hadde ikke slikket fitta til frøken mer enn et minutts tid, så forandret den spenstige gymlærerinnen brått stilling, slik at en fortumlet hegre art oslo erotic massage Arild fikk nesa si så å si rett opp i den stramme rumpa hennes. Dere er forresten noen søte gutter, dere også. Kniste hun, som en opphisset ungjente. Hun tok litt solkrem på den ene håndflaten og begynte å smøre inn rumpa til Ole-Petter med myke, langsomme, roterende bevegelser. Plutselig lød en lys, lattermild kvinnestemme over hodene deres. Det var kanskje litt ekkelt, men så lærte han noe nytt i dag også.

Naken massasje nye lek blad

Scat domina massasje frogner

Det var såvidt de våget å se på den splitter nakne, yppige kvinnen foran dem. Den ene hånden hennes gled nedover den harde guttekroppen og fant den sprengharde pikken hans igjen, fingrene lukket seg mykt rundt den, mens tungen hennes roterte i munnen hans, og det demret for ham at kanskje ville de få oppfylt alle de tre naken massasje nye lek blad ønskene sine! Ole Petter gned de sviende ørene sine, men dukket igjen ned mellom de smekre, men du verden så sterke! I omtrent et halvt minutt sto de der og beundret den slanke, sexy kroppen, som de visste var både smidig og sterk. Det skyllet varmt gjennom dem da de skjønte at de snart skulle få se den lekre gymlærerinnen helt, aldeles og splitter naken! Ett ønske igjen, tenkte Ole-Petter raskt, hvis de da ikke fikk tre hver? Da Carina begynte å pule ham, langsomt og nytende, kastet Ole-Petter et raskt blikk bort på kameraten. Kom, så går vi ut i solen, foreslo hun.